PORSCHE CAUTA CEL MAI VECHI MODEL VANDUT IN STATELE UNITE

sursa: www.automarket.ro
 

Porsche va sarbatori 60 de ani de existenta pe piata sin Statele Unite cu un concurs special, care cauta cel mai vechi exemplar Porsche vandut dincolo de Ocean.


Porsche va sarbatori anul acesta 60 de ani pe piata din Statele Unite, motiv pentru care a lansat un concurs inedit, botezat "Oldest Porsche in USA". Dupa cum o sugereaza si numele, constructorul german este in cautarea celui mai vechi Porsche de pe teritoriul Statelor Unite, pentru a sarbatori cum se cuvine cele sase decenii de performanta.


De asemenea constructorul din Stuttgart a invitat toti proprietarii si posesorii de modele clasice sa participe in cadrul unei miscari impresionante de reunire. Se cauta posesorii modelelor 356, 911, 912, 914, 924, 928, 944, 968, Boxster, Cayenne, Carrera GT si Cayman.


Posesorii celor mai vechi exemplare Porsche din Statele Unite vor primi recunoastere speciala si vor deveni eligibili pentru decernarea unor premii internationale. Pentru a sustine cautarile sale, Porsche a lansat si un site special.   

 
 

 

 

NetFlash.ro la indemana ta!  crazyoldtimer veteran Google PageRank Checker