PORSCHE CAUTA CEL MAI VECHI MODEL VANDUT IN STATELE UNITE

sursa: www.automarket.ro
 

Porsche va sarbatori 60 de ani de existenta pe piata sin Statele Unite cu un concurs special, care cauta cel mai vechi exemplar Porsche vandut dincolo de Ocean.


Porsche va sarbatori anul acesta 60 de ani pe piata din Statele Unite, motiv pentru care a lansat un concurs inedit, botezat "Oldest Porsche in USA". Dupa cum o sugereaza si numele, constructorul german este in cautarea celui mai vechi Porsche de pe teritoriul Statelor Unite, pentru a sarbatori cum se cuvine cele sase decenii de performanta.


De asemenea constructorul din Stuttgart a invitat toti proprietarii si posesorii de modele clasice sa participe in cadrul unei miscari impresionante de reunire. Se cauta posesorii modelelor 356, 911, 912, 914, 924, 928, 944, 968, Boxster, Cayenne, Carrera GT si Cayman.


Posesorii celor mai vechi exemplare Porsche din Statele Unite vor primi recunoastere speciala si vor deveni eligibili pentru decernarea unor premii internationale. Pentru a sustine cautarile sale, Porsche a lansat si un site special.   

 
 

 

 

Cauta in Articole WEB

 

Articole WEB

[pag.1] [pag.2] [pag.3] [pag.4]

Epilog, Retromobil Grand Prix, circuitul AMCKART Zilele Municipiului Targu Mures, 24-26 Iunie Retromobil Grand Prix, Circuitul Amckart Praga - Venetia 2009, o saptamana de vis in Centrul Europei Numar record de "Sageti Argintii" la Goodwood 2009 Week-end plin de evenimente dedicate curselor clasice Targa Rotorua, raliu clasic la Antipozi Cursa vehiculelor istorice de la Le Mans Epilog, Raidul Marii Negre Licitatie de 4,7 milioane de euro la Monaco Raidul Marii Negre Zilele orasului Tg Jiu Ferrari 250 Testarossa 1957 - nou record mondial la o licitatie Ford T Speedster 1912, unicat in Romania Jaguar Mark 1, sedan de lux al anilor 50 Parada cu masini de epoca la Zilele Brasovului 2009 Picnic de epoca la Buftea Classic Days 2009, 1-2 Mai, la Magny-Cours "Primavara Clujului de altadata", o reusita chiar de la prima editie Primavara a adus masini de epoca la Cluj-Napoca VW, modelul Kubelwagen Parada Techno Classica 2009 Retro Parada Primaverii 2009 Automobile de Epoca la Cluj Napoca Fabricat în România: IMS Arnolt Bristol 1954 - vandut cu 125.625.euro la Race Retro Citroen 2CV - expresia unei nevoi Race Retro 2009 - Editie jubilara Aston Martin si Mini Retro Classics Stuttgart Dacia 1100, un Renault 8 autohtonizat Retroîntâlnire la Paris Retrospectiva Ford T Mobra - fascinatia anilor '70 Comoara din garaj... BMW 328 Mille Miglia Mercedes 170V Spyker Logo History Talbot Lago T150 SS Retro parada Toamnei Audi Hungaria Classic 2008 Jurnal de calatorie. Sovata 2008 Taxe de drum pentru Vehiculele Istorice Broscute la Timisoara Oldtimer Show de exceptie la Budapesta Retromobile la TV Raliul Chronoswiss-Audi Hungaria Classic III-a editie a expozitiei Antebelum Parada masinilor de Epoca...Sovata Vehicule Istorice in Showroom !

NetFlash.ro la indemana ta!  crazyoldtimer veteran Google PageRank Checker