OLDTIMER WEEKEND LA BUDAPESTA

Oldtimer Weekend in Parcul Istoric Feroviar din Budapesta in data de 15-17 martie 2013, bilet familial la pretul de 9000 HUF (aprox. 30 euro), adult 3000 ft (aprox.10 euro), copil 2000 ft (aprox 7 euro)
 
  Oldtimer Show kft reinvie traditia, si in primavara anului 2013 organizeaza o expozitie grandioasa de oldtimers in Parcul Feroviar. In perioada 15-17 martie va fi organizat expozitia "Oldtimer Weekend", cu programe aditionale in aer liber care de fapt va fi evenimentul care deschide sezonul la muzeul feroviar. Tematica evenimentului este: In hala nr.1, automobile si motociclete vestice. In hala nr.2, automobile si motocilete din perioada CAER. In fata muzeului carnavalul automobilelor americane, completat cu bazarul antreprenorilor. In fata depoului nr.1 vor fi expuse vagoanele de calatori cu posibilitatea de a urca in vagoane de catre vizitatori. Expozitia va fi prezentata de catre ghizi specializati. In curtea interioara va fi expozitia locomotivelor cu abur. Parcarea din fata muzeului va fi parcarea VIP, unde vizitatorii, care poseda automobile sau motociclete de epoca, pot parca autovehiculele gratuit si pazit, valabil doar pentru vehiculele cu atestat “Vehicul Istoric”. Tot in parcarea din fata muzeului va fi locul intalnirii "youngtimer"-ilor.
In perioada expozitiei va fi functional toate programele interactive a muzeului feroviar ca: vagoane trase de cai, calatoria de nostalgie cu trenul tras de locomotiva cu abur, schimbatorul de mers pentru locomotive, trenuletul copiilor cu 6 vagoane, si o noutate, traseul de indemanare pentru biciclete. Alte evenimente in perioada expozitiei: expozitia de camioane si autobuze, bazar, muzica live, wurlitzer, face painting, pantomim, showmani pe toata durata evenimentului, si alte surprize din partea organizatorilor.
 

Bilete de intrare:

- bilet adult: 3000 ft (aprox 10 euro)

- bilet copii: 2000 ft (sub 14 ani, pentru copii sub 3 ani intrare gratuita, aprox. 7 euro)

- bilet familial: 9000 ft (2 adulti si 2 copii sub 14 ani, aprox.30 euro)

- bilet carucior cu rotile: 1500ft (pentru insotitor este necesar achizitionarea unui bilet pentru adulti, aprox.5 euro) Biletele de intrare se pot procura la fata locului, plata in cash sau cu card.

 
Online se pot procura biletele prin firma Ticketexpressz , http://www.ticketexpress.hu, pana la data de 14 martie 2013. Atentie !! Pe perioada expozitiei "Oldtimer Weekend” nu sunt valabile abonamentele muzeului feroviar.
 

La expozitie, proprietarii autovehiculelor de epoca si cluburile de oldtimer-s, in anul 2013 se pot inscrie la urmatoarele categorii:

- Automobile antice, oldtimers, youngtimers, automobile CAER, automobile americane

- Motocilete antice, motociclete oldtimers, motociclete unguresti

- Vehicule originale fara lipsuri in stare originala: automobile, motociclete, camioane, autobuze

 
Inscrierile asteptam la adresa de e-mail: info@oldtimershow.hu Va rugam, ca la inscriere sa atasati o fotografie de calitate despre autovehicul si nr. de telefon pentru contact. Ca de obicei, autovehiculele inscrise vor trece printr-un filtru de preselectie. In continuare, ca si principiu, din fiecare model de autovehicul va fi expus doar un singur exemplar. In cazul acceptarii unui model, un alt exemplar identic nu va fi acceptat la expozitia din 2013. Conteaza si ordinea inscrierii. Va rugam intelegerea participantilor in acest subiect. Toti participantii la „Oldtimer Show” vor primi o placa comemorativa. Bineinteles, cele mai frumoase autovehicule vor fi premiate cu o cupa, care va fi decernat de catre un juriu profesionist. Numarul premiilor profesionale si organizatorice, sunt cca. 25 buc.
 

Asteptam cu drag amatorii dornici de nostalgie la data de 15-17 martie 2013, in Parcul Feroviar din Budapesta !

Cu stima: Oldtimer Show Kft: info@oldtimershow.hu

Informatii suplimentare: www.oldtimershow.hu

 

 

 

Cauta in Articole WEB

 

Articole WEB

[pag.1] [pag.2] [pag.3] [pag.4]

Atlanta Concours Elegance 2016 Veritas SP-90 din 1949 Alpine Challenge 2013 - Comanescu Team pe podium ! Muzeul Auburn, Cord, Duesenberg - Edificiul unei ere apuse (partea doua) Muzeul Auburn, Cord, Duesenberg - Edificiul unei ere apuse (prima parte) Ace Four 1924 Amelia Island Concours Delegance 2016 Amelia Island Concours Delegance 2013 Alfa Romeo 6C 1750 Gran Sport Spider 1931 Oldtimer Weekend la Budapesta Hilton Head Concours Delegance 2012 Duesenberg Mormon Meteor 1935 Bucharest Classic Car Show 2012 Muzeul de motociclete Wheels Through Time Green Monster Dragster Ford Fairlane Sunliner 1957 Kruse World War Two Victory Museum Mercedes 540K - Automobilul Regilor Concours Delegance of America 2012 Hispano Suiza H6B 1931 Henderson Nostalgia by Choppers Inc. Vizita la Henry Ford Museum Mascotele auto - Arta personalizarii Hilton Head Concours D Elegance Clark Gable Duesenberg Model J Concursul de eleganta Sinaia 2012 Nethercutt Collection - Grandoare si Eleganta - part.2 Nethercutt Collection - Grandoare si Eleganta - part. I Cadillac Eldorado 1953 Amelia Island Concours Delegance 2012 Parada masini de apoca la Salonul de tuning Auto-Moto Ramnicu Valcea Opel pe podium la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice Targul Anticarilor ediiti a-XIII-a 2011 Intalnirea anuala a broscutelor la Dej, editia 2011 QVALE MANGUSTA Jim Clark cel mai bun pilot din anii 60 Jaguar XJ6/12 - Un adevarat gentleman Expozitie la Targul Anticarilor din Parcul Obor Kronstadt Classic Rally 24-25 septembrie 2010 Targul de turism Bursa Litoral Delta Dunarii 2010 Opel Manta si Ascona implinesc 40 de ani de la debut Masina lui Al Capone se vinde pentru 500.000 de dolari Porsche cauta cel mai vechi model vandut in Statele Unite Festivalul Broscutelor Volkswagen la Targu Mures Mercedesul despre care se crede ca ar fi apartinut lui Adolf Hitler Bucharest Classic Car Show 10-13 Iunie Invitatie la expozitia CVE la zilele culturale ale Ploiestilor 1936 Bugatti Type 57SC Atlantic Antebellum 2010 Clubul Vehiculelor de Epoca la Parada Litoralului din 1 mai 2010

NetFlash.ro la indemana ta!  crazyoldtimer veteran Google PageRank Checker